* bulion
* fasolka szparagowa
* pieczarki
* sól, pieprz
* trzy serki topione w serdelkach
* masło
* szczypior
* pierś z kurczaka
* pierś z kurczaka
Ugotować bulion z piersią z kurczaka pokrojona w kostkę.
Fasolkę szparagową sparzyć i podsmażyć na maśle tak aby była pół twarda.
Pieczarki pokroić w ćwiartki lub plasterki.
Fasolkę i pieczarki gotować w bulionie do miękkości.
Dodać serki topione. Zagotować. Doprawić do smaku.
Zdjąć z gazu i dodać szczypiorek.
Ja podaję z małymi grzankami robionymi na patelni na oliwie czosnkowej. Pycha!
Ja podaję z małymi grzankami robionymi na patelni na oliwie czosnkowej. Pycha!
super!!:) lubię Twoją kuchnie!:P czas coś zrobić razem?:)
OdpowiedzUsuńale tłuściutka musi być :D
Dzięki Anuś! Oj jet tłuściutka, jest :) A jeśli chodzi o wspólne gotowanie to jestem baaardzo za!
Usuń